Laat ons even weten wat u van onze service vond. Vul hier uw reactie in.

Es war einfach grossartig - sehr leckeres Essen, super zubereitet ... Unsere Gäste waren alle restlos begeistert, genau wie wir. Hartelijk bedankt.
 
Datum: 27 June 2016
Door:: Astrid Oswald
Geilenkirchen -Duitsland
Afgelopen zaterdag familiedag gehad. Jullie hebben ons prima verzorgd met heerlijke frietjes en snacks. We kunnen alleen maar positieve dingen melden: proper, vriendelijk en prima kwaliteit.

Bovendien vond iedereen het fijn om zelf de hoeveelheid sausjes te kunnen bepalen. Kortom: jullie zijn echt aan te raden!!!
 
Datum: 20 June 2016
Door:: Marjelle Bertrand
Hallo,

Wij hebben jullie frietwagen op 1 juni 2016 op onze bruiloft gehad. Jullie hadden lekkere frieten en alles was netjes verzorgd. Jullie waren er ruim op tijd, zodat alles kon worden klaargezet en gemaakt. Het was fijn dat we zelf de sausjes konden pakken en dat jullie statafels en een prullenbak bij jullie hadden. We hebben veel positieve reacties gehad. Enorm bedankt!

Dennis en Tamara
 
Datum: 19 June 2016
Door:: Tamara en Dennis Looffen
Heerlen
Beste mensen van Frietig Frietje, wat hebben jullie het eten uitstekend verzorgd afgelopen vrijdagavond op het feestje van onze tweeling. Louter complimenten gehoord !! Ga zo door,dit is aanrader voor iedereen. VRIENDELIJKHEID/KWALITEIT/ALLES KEURIG BEREID. Gr. vanuit Brunssum
 
Datum: 05 June 2016
Door:: Raymond
Brunssum
Bedankt voor de goede zorgen! De frietjes waren heerlijk, jullie waren snel, vriendelijk en fijn voor de afgesproken tijd aanwezig en last but not least alles was heel netjes/schoon! Diverse positieve reacties gehad en Max vond het super leuk om zijn eigen frietjes met snack te bakken! Hopelijk tot een volgende keer!
 
Datum: 29 May 2016
Door:: Susanne van Engelshoven
Geleen
Beste Resie,

Nogmaals bedankt voor de goede verzorging van het eten op zondagavond 15 mei door jullie. Het was absoluut niet te merken dat jullie al de hele dag bezig waren. Complimenten hiervoor. Ik heb heel veel positieve reactie's mogen ontvangen. Ze waren lekker en jullie hebben alles tot in de puntjes op orde.. Een aantal mensen hebben zich al het nummer genoteerd van jullie.

Veel succes en wie weet tot een volgende keer.

mvg Jean-Pierre en Anja Coenen

 
Datum: 18 May 2016
Door:: Jean-Pierre en Anja Coenen
Hallo Resi,

Ik wilde jullie nog even bedanken voor de goede service van gisteravond.
De frietjes en snacks waren erg lekker, alles was goed verzorgd en de dames werkten heel snel.
Ook leuk dat ze de snacks nog bakten en ronddeelden.
Nogmaals bedankt, het is zeker voor herhaling vatbaar.

Fijne zondag nog,

Carola Wenders
 
Datum: 01 May 2016
Door:: Carola Wenders
Brunssum
Beste Frietig Frietje,

Bij deze willen wij als buurtvereniging jullie hartelijk bedanken voor de bijdrage die jullie hebben geleverd aan onze burendag van 26 september. De service en kwaliteit waren uitstekend. En jong en oud hebben genoten van jullie frieten en snacks. We raden anderen dan ook aan om jullie gastvrijheid van dichtbij te kunnen te maken.


Roy Wagemans
 
Datum: 30 September 2015
Door:: Roy Wagemans
Pey
Hallo Frietig Frietje, gisteravond tijdens het openingsfeest van het zwemseizoen bij ZV Mosaqua waren jullie aanwezig met jullie frietwagen. De frietjes en snacks waren heel erg lekker !!!! We hebben alleen maar positieve reacties gehad !!! Groetjes van de zwemvereniging uit Gulpen
 
Datum: 20 September 2015
Door:: Angelique Pelzer
Zwemvereniging Mosaqua Gulpen
Afgelopen vrijdag 5 Juni zijn we blij verrast met de goede service van Frietig Frietje. De bezoekers van onze party waren heel tevreden over de heerlijke friet en snacks en zuurvlees. Een echte aanrader, zou het zo weer doen. Frietig frietje maakt je feestje comp[eet.
Bedankt Frietig Frietje voor jullie aanwezigheid!!
 
Datum: 08 June 2015
Door:: Rinie Gootzen
Nieuwstadt


Voeg een reactie toe
* verplichte velden.
Uw naam:*
Emailadres:*
Uw lokatie:
Security Code:
Vul hier de code in:*
Verzend hier uw reactie:*
 

Over Frietig Frietje

Wij zijn Gerard, Resie en Brenda en vinden het leuk om voor u het eten te verzorgen tijdens uw...

Lees verder...

Algemene voorwaarden

Frietig Frietje probeert u op een zo aangenaam mogelijke wijze te voorzien van mobiele catering. Om dit op een zo goed mogelijke wijze te laten verlopen zijn er een aantal voorwaarden opgesteld:

Lees de algemene voorwaarden

Corona Virus

Het belangrijkste is dat we rekening willen houden met ieders gezondheid en nemen dan ook alle maatregelingen gesteld door het RIVM in acht.

LogoCorona

Lees Verder

Voor informatie bel:

06-55 73 56 50